Elsewhere, Crea en Le Soleil: Exclusieve mode

'De Blauwen Hont' verkoopt onder andere kleding van "Elsewhere", "Crea" en "Le Soleil".

Elsewhere

Over het algemeen bestaat de doelgroep van "Elsewhere" uit zelfstandige, creatieve vrouwen vanaf 30 jaar, waarbij individualisme hoog in het vaandel staat."Elsewhere" brengt 2 collecties per jaar uit die zich onderscheiden van de massa. De pasvorm gaat van maat 36 tot en met maat 46. De kracht is gelegen in het feit dat het een 'design' product betreft met een sterke prijs/kwaliteit verhouding.

Crea

Comfort ontmoet "mode" in het Crea Concept. Wikkel jezelf in een stijl die natuurlijke kleuren en materialen combineert. Crea maakt tijdloze kledingstukken, die lang meegaan met een sterke persoonlijkheid. Ze hebben een bijzondere vormgeving met een natuurlijke look.

Le Soleil

Het Belgische merk "Mais il est où le soleil ?"gecreëerd door Laurence Everard en Val Pollet . "Le soleil" wordt gedragen naar eigen zin. Extreme lengteverschillen worden met elkaar gecombineerd, luchtige topjes spelen met zijdesatijn of katoenvoile en worden over elkaar heen gedragen. Gouden draden doorkruisen de mannelijke wollen en suggestieve doorkijknetjes worden opgesmukt met fluweel. Elk silhouet wordt uitgewerkt in  exclusieve bedrukte stoffen waarin het "zon"-logo van het werk op een haast sublieme manier aanwezig is.